Vissza

A Stihl Hatvan, a Stihl Budapest üzlet és szerviz története

Több mint tíz éve Hatvan városában nyitottuk meg első Stihl boltunkat és szervizünket. Mára Budapest legnagyobb területű Stihl bemutatótermét üzemeltetjük, a Stihl szinte teljes eszköz és gépválasztékával. Most már nem csak személyesen, hanem webshopon is elérhetik termékeinket. Ennek a bő tíz évnek a rövid történetét ismerheti meg az olvasó.

2012-ben nyitottuk meg a hatvani Stihl szakkereskedést és szervizt. Az akkori nyitókészlet néhány láncfűrész, motoros fűkasza, fűnyíró gép, sövényvágó, lombfúvó gép, permetezőgép, pár kertészeti kéziszerszám (metszőolló, ágvágó, kézifűrész) és egy-két egyéni védőeszköz (fejvédő, sisak, arcvédő rostély, védőszemüveg, hallásvédő fültok, védőkesztyű) és persze tartozékok és alkatrészek (fűrészlánc, láncvezető, más néven vezetőlemez, damil, damilfej) volt.  

A Stihl folyamatos termékfejlesztésének és termékpaletta bővítésének hála folyamatosan tudtuk bővíteni termékkínálatunkat. Az elektromos és kétütemű és négyütemű benzines gépek mellett megjelentek az akkumulátoros gépek is. A takarítógép kínálat is erősödött. Megjelentek a Stihl porszívók, ipari porszívók, a hideg vizes, nagynyomású mosók, seprőgépek.

Az akku technológia fejlődősével már nem csak beépített akkumulátoros gépeket kínáltunk, hanem cserélhető akkumulátoros láncfűrész, akkus szegélyvágó vagy fűkasza, aksis sövényvágó és akkumulátoros lombfúvó is volt a kínálatban. Később megjelentek a profi cserélhető akkumulátoros gépek is, amelyek nagyrészt alkalmasak lettek a benzines gépek leváltására a professzionális felhasználók (kertészek, erdészek, faápolók) számára is. Megjelent az akkumulátoros gépek között a magassági ágvágó, a magassági sövénynyíró, a felsőmarkolatos (egykezes) faápoló-, motoros-, láncfűrész, a háti akkumulátorral is működtethető fűkasza, lombfúvó, a cserélhető akkumulátoros permetezőgép, és profi akkumulátoros fűnyíró gép, akkumulátoros tárcsás vágógép.

A Stihl természetesen a benzines gépeket is folyamatosan fejleszti, hogy megfeleljenek az előírt kibocsájtási értékeknek. A Stihl gépek rezgéscsillapítási rendszerek folyamatos fejlesztésének köszönhetően megfelelnek az Uniós normáknak. Ugyanígy a zajkibocsájtási- és a kipufogógáz elvárásokat is teljesítik. A Stihl a világon elsőként a benzinmotoros láncfűrészek piacán megjelent sorozatgyártásban az MS 500 i injektoros (befecskendezéses) láncfűrésszel.

2018-ban megnyitottuk Budapest IV. kerületében Újpesten a második Stihl üzletünket és szervizünket. Itt tovább tudtuk bővíteni kínálatunkat. Tovább szélesítettük a Stihl elektromos, benzines és akkumulátoros gépek pl. láncfűrész, szegélyvágó, fűkasza, lombszívó, lombfúvó, sövénynyíró, magassági ágnyeső, magassági sövényvágó, porszívó, magas nyomású mosó, vágótárcsás gép (aszfaltvágó, betonvágó), gödörfúró, gyepszellőztető, ágdaráló, szecskázó gép. 

Rendelkezünk a Stihl motorolajak, Stihl lánckenőolajak, Stihl zsírok és minden egyéb Stihl és nem Stihl kenőanyagok nagykereskedelmi értékesítéséhez szükséges jövedéki engedéllyel. Természetesen kiskereskedelmi ügyfeleket, és végfelhasználókat is kiszolgálunk a hatvani és a budapesti üzletünkben is. 

Hivatalos Stihl márkaszervizeink Budapesten és Hatvanban is rendelkeznek a legmodernebb Stihl gépek javításához szükséges szerszámokkal, diagnosztikai eszközökkel, számítógéppel és szaktudással. Legyen szó a gépek átvizsgálásáról, műszeres beállításáról, javításáról, vágószerkezetek-, lánc élezéséről, vagy ezek cseréjéről. El tudjuk végezni a Stihl robotfűnyírók telepítését, programozását, javítását és téli tárolását is. Vállaljuk továbbá Stihl fűnyíró kistraktorok szervizelését.

2021-ben megnyitottuk a harmadik Stihl üzletünket és szervizünket is. Ez jelenleg Budapest legnagyobb területű Stihl bemutatóterme. Itt csaknem a teljes Stihl termékpalettát meg tudják személyesen tekinteni az érdeklődők. Stihl Budapest nevű szakkereskedésünk és szervizünk a Budapest XV. kerület Külső Fóti út 8. alatt található. Itt a "szokásos" Stihl portfólió mellett megtalálhatók a nagyobb helyet igénylő gépek is. Például a Stihl kapálógép, rotációs kapa „rotakapa”, betonvágó, aszfaltvágó, fűnyíró traktor, talajfúró gép, (gödörfúrógép), ágdaráló, szecskázó gép, Stihl multirendszer, Stihl kombirendszer, vágótárcsás gépek, kerti aprítógépek, fúvógépek. A Stihl Budapest (Budapest XV. kerület Külső Fóti út 8.) alatt található bemutatókertünkben élőben meg tudnak nézni egy Stihl robotfűnyírót működés közben és persze a füvet is megcsodálhatják, amit karbantart.

2022-ben kinőttük a Újpesten található Stihl üzletünket, és mivel nem volt további hely a terjeszkedésre, ezért Budapest XV. kerület Palota városrészbe költözött át az üzlet és a kisgépszerviz. A két Stihl üzlet összevonásával kialakult Budapest legnagyobb áruválasztékkal rendelkező Stihl kereskedése és szervize.

A Stihl Budapest egyéni védőfelszerelések, pl. Stihl - akár vágásvédelemmel ellátott „vágásbiztos”- cipők, bakancsok, csizmák, dzsekik, nadrágok, kabátok, kesztyűk, sisakok, arcvédők, hallásvédők széles választékával is várja vásárolóit.

2022-ben elindítottuk Stihl webshopunkat is. Webáruházunkban már online, akár házhoz szállítással is megrendelhetik termékeinket.

Hogyan találsz meg egy Stihl terméket az oldalon?

Ebben a leírásban találsz pár jó tanácsot a Stihl gépek, tartozékok és alkatrészek könnyebb megtalálása érdekében.

Ha ismered a Stilh gyári cikkszámot, akkor a legegyszerűbb dolgod van ide  kattinntva a főoldalra jutsz, ahol a "TERMÉK KERESŐ" mezőbe szóközök nélkül, folyamatosan beírva a cikkszámot, majd ENTERt nyomva vagy a kereső nagyítóra kattintva meg fog jelenni a keresett termék.

Stihl alkatrészek és tartozékok teljes választékát kínáljuk. 

Olcsó fűnyítókat keresel? De legyen megbízható, legyen hozzá alkatrész, és legyen egy magbízható kisgép szerviz is a hatérben? Itt mindezt megtalálod egy helyen.

Ha robotfűnyírót szertnél, akkor vásárlás előtt itt olvashatsz pár tanácsot. Nálunk mindent megtalálsz, még a robotfűnyíró telepítéshez szükséges anyagokat, telepítőcsomagokat is.

A szép gyep egyik titka a gyepszellőztetés. Elektromos-, benzines-, és akkumulátoros gyepszellőztető gépeket is kínálunk.

Itt keresgélhetsz Stihl fűnyíró választékunkban. Kínálatunkban találsz elektromos fűnyírókat, akkumulátoros fűnyírókat, benzines fűnyírókat.

Ráülős fűnyíró traktorokat is találhatsz nálunk, és természetesen a ráülős fűnyíró traktorodat is tudjuk javítani, karbantartani. És ha szükséged van ráülős fűnyíró tartozékra vagy alkatrészre, akkor abban is tudunk segíteni.

Ha olcsó fűkaszákat keresel vagy a szegélynyírók vagy a fűkaszák között találhatsz megfelelőt. 

Megvásárolhatod nálunk a Stihl elektromos szegélyvágókat, akkumulátoros szegélynyírókat, benzines szegélyvágókat.

A Stihl fűkaszák széles választékát kínáljuk. A kisebb és közepes, gazos területek vágására használható eletromos fűkaszákat, az akkumulátoros fűkaszákat és a benzines fűkaszákat is megtalálhatod nálunk. De a nagy, cserjés, gazos területek nyírására is alkalmas benzines fűkaszákat is megvásárolhatod üzletünkben és webshopunkon. A kisebb, közepes területekre ajánlott fűkaszákat itt találod. A nagyobb, gazos, cserjés területekre ajánlott fűkaszákat itt találod.

Ha eladó Stihl láncfűrészt keresel, akkor nálunk jó helyen jársz. A Stihl teljes motoros fűrész választékát kínáljuk raktárról. Ha kisebb vagy közepes teljesítményű láncfűrészeket vagy nagyteljesítményű, benzines lánfűrészeket keresel esetleg felsőmarkolatos (egykezes) motorfűrészekre van szükséged, akkor ezeket mind megtalálod nálunk. Természetesen a benzines láncfűrészek mellett a Stihl elektromos láncfűrészek és a Stihl akkumulátoros láncfűrészek teljes kínálatát is készleten tartjuk. A láncfűrészekhez láncvezetőket (vezetőlemezeket) és Stihl láncot is várárolhatsz. Ha láncvédő műanyag burkolatra van szükség, az is van.

Eladó permetezőgép kínálatunkat itt nézheted meg. Hagyományos kézi permetezőink itt, akkumulátos permetezőgépek itt, benzinmotoros, nagy teljesítményű permetezőgépeket itt találsz.

Eladó Stihl benzines gödörfúróra, talajfúróra van szükséged esetleg gödörfűró, taljafúró javításra, karbantarásra lenne igényed, vagy fúrószár gödörfúróhoz, talajfúróhoz kellene? Az összes gödörfűróval, talajfúróval kapcsolatos problémádban fogunk tudni segíteni. 

Ha eladó ágaprítót, ágdarálót vásárolnál, akkor benzines ágdarálók, ágaprítók vagy elektromos ágdarálók, ágaprítók közül is válogathatsz nálunk. Ha esetleg ágaprító, ágdaráló tartozékot keresel, akkor az itt találod.

A Stihl egyéni védőeszközök, védőfelszerelések széles választékát kínálja a dolgozók védelme érdekében. A következő védőeszközöket árusítjuk a teljesség igénye nélkül. Fejvédő eszközök, ezen belül arcvédő pajzs plexi vagy rostély kialakításban. Fülvédő, hallásvédő, zajvédő fültok passzív vagy aktív védelemmel a hallószervek védelme érdekében. Sisakok a fej ütések elleni védelme érdekében. A sisakokhoz kiegészítők, alkatrészek.

A Stihl kenőanyagokat és tisztítószereket itt találod. A lánckenő olajakat itt keresheted. A kétütemű (2T) és négyütemű (fűnyírókba való) motorolajakat itt vásárolhatod meg. A gépek tisztításához és kenéséhez szükséges anyagok, sprayk között itt válogathatsz. Fűkasza hajtómű zsír és egyéb univerzális kenőzsírokat itt rendlhetsz.

Ha bármelyik Stihl gépről többet szeretnél megtudni várunk szeretettel személyesen üzletünkben.